Bedrijfsschilder Groningen

Klaverblad is al meer dan 30 jaar een begrip in de wereld van het schilderwerk. Als bedrijfsschilder in Groningen en omgeving hebben wij inmiddels vele winkels, bedrijven, nieuwbouwprojecten, zwembaden, flatgebouwen en appartementencomplexen in onze portfolio. Kijkt u gerust eens naar onze recent gedane opdrachten en klik op Projecten bovenin de balk. Bij het streven naar een mooie uitstraling worden de nieuwste technieken toegepast om altijd tot het beste resultaat te komen.

Waarom Klaverblad

Wij denken naast een knap aanzicht ook altijd aan de duurzaamheid van het schilderproject. De ondergrond zal tevens voor een zo lang mogelijke tijd beschermd moeten zijn om vroegtijdige ‘slijtage’ te voorkomen. Daarnaast maken wij zo effectief mogelijk gebruik van al onze hoogwaardige verfmaterialen.
Als bedrijfsschilder komt er vaak meer kijken dan bij het schilderen van een particuliere woning. Denk alleen al aan de planning; daar moeten de juiste tijdsinschattingen worden gemaakt. En in het werk zelf, moet strak aan de hand van het planningsschema worden geschilderd. Wij hebben de juiste vakmensen in dienst die hier al jarenlang ervaring in hebben. Er wordt geschilderd in zo veel mogelijk vaste groepen, perfect op elkaar afgestemd, waarbij eenieder precies weet wat er in welke fase van hem gevraagd wordt.

Advies en informatie

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 050-5735135 of mail naar info@schildersbedrijfklaverblad.nl. Ons bezoekadres is: van der Hoopstraat 14 in Groningen, komt u gerust eens langs! Via welke weg dan ook, een van onze deskundigen zal u te woord staan en al uw vragen beantwoorden.

VCA gecertificeerd

VCA-gecertificeerd schilder VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer.

AF erkend schilder

AF-erkend schilder De AF-erkende bedrijven werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF Erkenningsregeling.

Recent werk

kerk SaaksumRestauratie kerk Saaksum

verzetstrijderslaanSchilderwerk Verzetstrijderslaan