Binnenschilder Groningen

Kan uw woning of bedrijf een likje verf gebruiken en zoekt u een binnenschilder? Schildersbedrijf Klaverblad kan u hierbij helpen. Wij zijn een gecertificeerd schildersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Wij garanderen een uitstekende kwaliteit. Niet alleen als het om binnenschilderwerk gaat, want wij zijn eveneens gespecialiseerd in glaswerk, buitenschilderwerk en behangwerk.

Binnenschilderwerk

Wij werken snel en zijn hierdoor betrouwbaar. Kwaliteit staat echter altijd op de eerste plaats. U verwacht een mooi eindresultaat en ook wij zijn alleen tevreden als u tevreden bent over het eindresultaat.

Onderhoudscontract

Wilt u dat het schilderwerk in of rondom uw woning of bedrijfspand in topconditie blijft. Kies in dat geval voor ons onderhoudscontract. Naast dat het schilderwerk van uw huis of bedrijf altijd in orde is, zult u niet worden geconfronteerd met achterstallig onderhoud en bijkomstige kosten. Neem voor meer informatie over het onderhoudscontract contact met ons op.

Bij binnenschilderwerk gaat het om onder meer kozijnen, ramen en deuren. Fraai schilderwerk in een woning geeft uw interieur extra cachet. Voor wandafwerking bent u bij ons ook goed. Hiervoor kunt u kiezen voor een aantal behandelingen: latex, glasvlies, fotobehang en houtimitatie. Voor adviezen over welke wandafwerking het beste is voor uw wand of welke kleuren het mooiste staan, kunt u ons benaderen voor een kleurenadvies.

Offerte en contact

Graag horen we waarvoor u een binnenschilder nodig heeft. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan vooral contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 050-5735135 of 06-54248020. Mailen kan naar info@schildersbedrijfklaverblad.nl.

VCA gecertificeerd

VCA-gecertificeerd schilder VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer.

AF erkend schilder

AF-erkend schilder De AF-erkende bedrijven werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF Erkenningsregeling.

Recent werk

kerk SaaksumRestauratie kerk Saaksum

verzetstrijderslaanSchilderwerk Verzetstrijderslaan