Binnenschilderwerk Groningen

Voor iedere schilderklus kunt u een beroep doen op Klaverblad Schilderwerken BV. Wij verzorgen uw binnenschilderwerk Groningen professioneel en volledig naar uw wens en opdracht. Ziet u er tegen op om zelf uw woning te schilderen, doe dan een beroep op onze vakbekwame schilders en wij zorgen ervoor dat uw woning de komende jaren weer spreekwoordelijk strak in de lak zit. Onze schilders zijn professioneel opgeleid en dus bij uitstek in staat om uw schilderwerk professioneel uit te voeren.

Binnenschilderwerk is vakwerk

Binnenschilderwerk moet natuurlijk perfect gebeuren. U wilt niet jarenlang noodgedwongen tegen slecht uitgevoerd schilderwerk aan kijken. De kwaliteit van ons werk en van de verf die wij gebruiken staat er garant voor dat u de komende jaren met plezier thuis komt in een mooi geschilderd huis. U kunt alle te schilderen delen door ons laten behandelen. Binnenschilderwerk Groningen houdt in dat wij zowel deuren als muren en kozijnen van een nieuwe verflaag voorzien. Uiteraard werken onze schilders zo netjes mogelijk en wordt alles dat niet met de verf in aanraking moet komen netjes afgedekt.

Vraag nu een offerte aan voor uw schilderwerk

Heeft uw huis een binnenschilderbeurt nodig? Vraag dan vandaag nog een offerte bij ons aan. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 050 573 51 35 of 06 – 542 480 20. Wilt u liever informatie per e-mail stuur ons dan een bericht op info@schildersbedrijfklaverblad.nl.  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u nader te informeren of een afspraak te maken voor het opstellen van een offerte.

VCA gecertificeerd

VCA-gecertificeerd schilder VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer.

AF erkend schilder

AF-erkend schilder De AF-erkende bedrijven werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF Erkenningsregeling.

Recent werk

kerk SaaksumRestauratie kerk Saaksum

verzetstrijderslaanSchilderwerk Verzetstrijderslaan