Buitenschilder Groningen

Zoekt u een schildersbedrijf uit Groningen voor het buitenschilderwerk? Schildersbedrijf Klaverblad kan u van dienst zijn. Dankzij onze ervaring en scherpe tarieven, is de kans groot dat uw keus op ons schildersbedrijf zal vallen. Wij garanderen topkwaliteit schilderwerk. Niet alleen voor buitenschilderwerk bent u bij ons overigens goed, want ook voor binnenschilderwerk zijn wij inzetbaar en dat geldt ook voor glaswerk en behangwerk.

Buitenschilder

Schildersbedrijf Klaverblad weet door jarenlange ervaring wat er komt kijken bij het schilderen van woningen en bedrijfspanden aan de buitenzijde. Een fraai buitenschilderwerk heeft diverse voordelen. Ten eerste ziet uw woning of bedrijfspand er een stuk fraaier uit. Ten tweede zorgt professioneel schilderwerk voor het verlengen van de levensduur van het schilderwerk. Bovendien zult u nooit worden geconfronteerd met hoge onderhoudskosten.

Bij het buitenschilderwerk kijken we naar de aspecten die bij dit schilderwerk belangrijk zijn. Het gebruik van de juiste verf is belangrijk, want het verf heeft te maken met allerlei verschillende weersinvloeden. Het hout moet tegelijkertijd kunnen ademen.

Onderhoudscontract

U kunt er voor kiezen om ons eenmalig in te huren, maar het is bij Schildersbedrijf Klaverblad daarnaast mogelijk om een onderhoudscontract aan te gaan. Wij komen eens in de zoveel tijd bij u langs om het schilderwerk te controleren en mocht een likje verf of bijvoorbeeld herstelwerkzaamheden nodig zijn, dan voeren wij deze uit.

Advies en contact

Graag komen wij bij u langs om uw wensen door te nemen. Voor advies kunt u ook een beroep op ons doen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze contactgegevens:

Telefoon: 050-5735135 - 06-54248020
E-mail: info@schildersbedrijfklaverblad.nl

VCA gecertificeerd

VCA-gecertificeerd schilder VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer.

AF erkend schilder

AF-erkend schilder De AF-erkende bedrijven werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF Erkenningsregeling.

Recent werk

kerk SaaksumRestauratie kerk Saaksum

verzetstrijderslaanSchilderwerk Verzetstrijderslaan