Van der Hoopstraat 14
9716 JN Groningen
info@schildersbedrijfklaverblad.nl

Glasservice Groningen

Wanneer een ruit sneuvelt komt dat altijd op ene ongelegen moment. In het weekend of ’s avonds en dan is er natuurlijk geen glaszetter bereikbaar. Maar daar vergist u zich in want Glasservice Groningen kunt u ook buiten kantoortijd bellen voor het laten plaatsen van glas. Er kan ook een noodruit worden geplaatst totdat de originele beglazing kan worden vervangen. Een goed glaszetters bedrijf levert vakwerk waar u op kunt vertrouwen.

Bel Glasservice Groningen als u met spoed een nieuwe ruit nodig hebt

Heeft u ruitschade en wilt u dat de ruit wordt vervangen? Neem dan contact op met Glasservice Groningen. Wij kunnen u helpen met nieuwe ruiten van topkwaliteit glaswerk. Als er en barst in uw ruit zit is het verstandig om deze te laten vervangen voordat de barst verder doorscheurt of er ineens een stuk ruit uitvalt met mogelijk verwonding van u of uw huisgenoten. Daarom is het belangrijk om ruitschade snel te laten herstellen voordat het nog erger wordt.

Neem contact op als u meer informatie nodig heeft

Als u meer informatie wilt over ruiten en verschillende soorten glas dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Er wordt zowel enkelvoudig als dubbel glas geleverd in diverse diktes en kwaliteiten. Welk glas voor u het beste is hangt af van de situatie. Glasservice Groningen adviseert u graag als u daar vragen over heeft. Wij kunnen u ook eerst een offerte sturen als u bijvoorbeeld al het glas in uw woning wilt vervangen door dubbele beglazing.

VCA gecertificeerd

VCA-gecertificeerd schilder VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer.

AF erkend schilder

AF-erkend schilder De AF-erkende bedrijven werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF Erkenningsregeling.

Recent werk

kerk SaaksumRestauratie kerk Saaksum

verzetstrijderslaanSchilderwerk Verzetstrijderslaan