Schilder Groningen

Heb je een schildersklus die snel en professioneel uitgevoerd moet worden? Schildersbedrijf Klaverblad B.V. staat al decennia lang voor je klaar. We zijn gespecialiseerd in degelijk schilderswerk dat esthetisch verantwoord is. Van klassieke oude panden tot strakke nieuwbouwprojecten. Maar evengoed kunnen we uw interieur middels schilderwerk en andere wandafwerking verfraaien of herstellen.

Kies voor vakwerk voor uw schilderwerk in Groningen

Natuurlijk kan iedereen ergens een likje verf opsmeren, maar bij vakkundig schilderwerk komt een hoop meer kijken. Goed schilderwerk is een wezenlijk onderdeel van het onderhoud of restauratie van je huis of pand. Met goed schilderswerk kun je andere, onverwachte onderhoudskosten voorkomen. Wij werken dan ook uitsluitend met de beste verfproducten. Niet alleen om je objecten te beschermen tegen vocht, zon en vuil, maar om deze er ook zeer fraai uit te laten zien. Daarbij maken we gebruik van de meest actuele technieken en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Ook houden we rekening met de omgeving van het te schilderen object en kunnen we je adviseren op het gebied van kleur.

Ga voor zekerheid met een AF-erkende schilder in groningen

Als AF-erkende schilder staan we bovendien bekend als een betrouwbare onderneming die, naast topkwaliteit, ook een duidelijke offerte levert. Een bedrijf dat heldere en goede afspraken maakt met haar klanten en deze vervolgens ook nakomt. En een bedrijf dat een uitstekende service biedt en een voortreffelijke garantieregeling heeft. Maar bovenal een bedrijf dat met toewijding aan jouw project werkt.

Voor meer informatie over onze diensten, of voor het aanvragen van een offerte kun je contact opnemen op een van deze telefoonnummers 050-5735135 / 06-54248020, of een e-mail sturen naar info@schildersbedrijfklaverblad.nl. Ook kun je het formulier op de website invullen; ga hiervoor naar de contactpagina.

VCA gecertificeerd

VCA-gecertificeerd schilder VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer.

AF erkend schilder

AF-erkend schilder De AF-erkende bedrijven werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF Erkenningsregeling.

Recent werk

kerk SaaksumRestauratie kerk Saaksum

verzetstrijderslaanSchilderwerk Verzetstrijderslaan