Schildersbedrijf Groningen

Al jaar en dag is je schilderwerk bij Schildersbedrijf Klaverblad B.V. te Groningen in de juiste handen. Wij kiezen voor kwaliteit, en dat komt jouw eigendom ten goede. Niet alleen omdat we samen met jou zorgen voor de mooiste oplossingen, maar ook omdat je door ons vakmanschap veel langer van je eigendom kunt genieten. Goed schilderwerk is immers van groot belang voor de bescherming van je huis, kozijnen, deuren, trappen en ga zo maar door. Bespaar daarom niet op onderhoud en bespaar ook zeker niet op kwaliteit van onderhoud. Zo kom je in de toekomst niet voor onaangename onderhoudskosten te staan.

Schildersbedrijf Groningen doet meer dan schilderen alleen

Klaverblad gaat met zijn tijd mee. Op dit moment zijn drie van onze medewerkers speciaal bezig om de beste service te kunnen verlenen bij aardbevingsschades. We doen dan ook meer dan schilderen alleen. Restauratiewerkzaamheden en het zetten van glas zijn eveneens onderdeel van onze professionele werkzaamheden. We hebben kortom alles in huis om alle objecten, van groot tot klein, in volle glorie te herstellen. Maar ook in de nieuwbouw hebben we onze sporen verdiend. Benieuwd naar ons werk? Neem een kijkje op de pagina Projecten.

Jouw klus, ons werk

We willen niet alleen goed zijn in ons werk, we willen er ook trots op zijn. We zullen er dan ook zorg voor dragen dat jij weer trots kunt zijn op je huis, pand of welk object je ook aan ons toevertrouwd. Wordt jouw schilderklus ook ons werk? Neem voor meer informatie of voor de aanvraag van een offerte contact op via een van deze telefoonnummers; 050-5735135 / 06-54248020, of stuur een e-mail naar info@schildersbedrijfklaverblad.nl. Klaverblad B.V. is een AF-erkend bedrijf.

VCA gecertificeerd

VCA-gecertificeerd schilder VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer.

AF erkend schilder

AF-erkend schilder De AF-erkende bedrijven werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF Erkenningsregeling.

Recent werk

kerk SaaksumRestauratie kerk Saaksum

verzetstrijderslaanSchilderwerk Verzetstrijderslaan