Van der Hoopstraat 14
9716 JN Groningen
info@schildersbedrijfklaverblad.nl

Schildersbedrijf Haren

Het onderhoud aan uw woning is iets dat regelmatig uw aandacht vraagt. Maar veel mensen realiseren zich niet dat schilderwerk onderhouden moet worden om te voorkomen dat u ineens voor hoge kosten komt te staan. Het is verstandig om eens in de paar jaar het schilderwerk van uw huis te laten doen, zodat u zeker weet dat het houtwerk in goede conditie blijft. Schildersbedrijf Haren kan deze klus prima voor u klaren, wij zijn namelijk al jarenlang ervaren met het uitvoeren van schilderwerken aan woningen en bedrijven. U kunt met ons ook een meerjarenplanning afspreken om zo de kosten te spreiden.

Schildersbedrijf Haren ook voor beglazing

Wilt u overstappen van enkele naar dubbele beglazing, of wilt u de beglazing in uw woning om een andere reden laten vervangen? Dan neemt u natuurlijk contact op met schildersbedrijf Haren, want wij zijn op het gebied van beglazing van alle markten thuis. Of u nu enkel glas, dubbel glas, brandwerend glas of een andere soort glas in uw kozijnen wilt, wij zorgen ervoor dat het piekfijn in orde komt. Wij verzorgen zowel de vervanging van glas als het glas zetten in nieuwbouw projecten.

Vraag een offerte aan  voor uw schilderwerk in Haren

Heeft u binnenkort een schilderklus of overweegt u nieuwe beglazing? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via onze website. U kunt ons bereiken dooreen e-mail te sturen naar info@schildersbedrijfklaverblad.nl of bel ons op telefoonnummer 050 – 5735135. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden of op korte termijn op uw offerteaanvraag reageren.

VCA gecertificeerd

VCA-gecertificeerd schilder VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer.

AF erkend schilder

AF-erkend schilder De AF-erkende bedrijven werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF Erkenningsregeling.

Recent werk

kerk SaaksumRestauratie kerk Saaksum

verzetstrijderslaanSchilderwerk Verzetstrijderslaan