Schildersbedrijf Leek

Heeft u binnenkort verbouwingsplannen? Dan bent u wellicht ook op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf. Want nadat de muren staan en kozijnen zijn aangebracht moet er natuurlijk geschilderd worden en het glaswerk moet worden geplaatst. U moet een keuze maken uit de vele opties die er zijn voorverfsoorten en voor het glaswerk. Natuurlijk gaat u bij voorkeur voor dubbele beglazing, dit levert meer wooncomfort op en bespaart energie. Maar ook daarin zijn verschillende opties mogelijk. Dan is het fijn dat u zich kunt laten adviseren door een betrouwbaar schildersbedrijf met vele jaren ervaring.

Schildersbedrijf Leek maakt van uw huis een thuis

De professionals van schildersbedrijf Leek staan voor u klaar om uw woning of bedrijfspand van een degelijke laag verf te voorzien waarmee u weer een aantal jaren vooruit kunt. Wij werken uitsluitend met topkwaliteit materialen en zorgen ervoor dat alles strak in de lak komt te zitten. U hoeft zich de komende tijd geen zorgen meer te maken om het schilderwerk want dat kan er wel een aantal jaren tegen. En als u ons inschakelt voor het zetten van het glaswerk van uw nieuwbouwpand of na een renovatie, dan weet u zeker dat u ramen heeft die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

U kunt direct een offerte aanvragen voor uw schilderwerk in Leek

Wilt u binnenkort uw woning laten schilderen, binnen of buiten? Of wilt u advies over een meerjarenplan voor het schilderwerk zodat u de kosten kunt spreiden? Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Dat geldt uiteraard ook als u overweegt nieuw glaswerk te laten zetten. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050 – 5735135. Of stuur een bericht naar info@schildersbedrijfklaverblad.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw vraag of offerteverzoek reageren.

 

VCA gecertificeerd

VCA-gecertificeerd schilder VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer.

AF erkend schilder

AF-erkend schilder De AF-erkende bedrijven werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF Erkenningsregeling.

Recent werk

kerk SaaksumRestauratie kerk Saaksum

verzetstrijderslaanSchilderwerk Verzetstrijderslaan