Schilderwerk Groningen

Zoekt u in de omgeving Groningen een gerenommeerd bedrijf voor al uw schilderwerk? Dan bent u bij Klaverblad aan het juiste adres. Met meer dan 3 decennia ervaring en een team van professionals is geen klus ons te veel. Kernwoorden in onze aanpak zijn: een snelle effectieve, betaalbare kwaliteit die geleverd wordt. Wij zijn VCA-gecertificeerd, dus op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu zit het meer dan goed. Daarnaast zijn wij een AF-erkend schildersbedrijf, en leveren op basis van die bijbehorende, hoogwaardige kwaliteitsnormen.

Uitvoering schilderwerk Groningen

Wij leveren schilderwerk voor zowel binnen als buiten. Bij binnenschilderwerk bepalen wij samen met u het materiaal en de kleur die past bij de uitstraling van uw interieur. Wij schilderen muren, kozijnen en deuren, ongeacht de ondergrond. Ook bij ons buitenschilderwerk houden wij rekening met uw wensen en de gewenste uitstraling. Wij leveren vakwerk voor zowel particuliere woningen als bedrijfspanden. Bij onze werkwijze staat naast schoonheid ook de levensduur en bescherming van het te schilderen object centraal. Afhankelijk van de ondergrond werken wij uitsluitend met de meest geschikte en duurzame verfproducten.

Contactgegevens

Kom gerust eens bij ons binnen, wij verwelkomen u van harte en staan tot uw beschikking voor advies. Ons bezoekadres is de van der Hoopstraat 14 in Groningen. Ook telefonisch zijn wij bereikbaar op 050-5735135 of mobiel op 06-54248020. Per mail kunt u ons bereiken op info@schildersbedrijfklaverblad.nl, wij geven u dan spoedig antwoord. In overleg met u wordt de juiste oplossing gevonden, afgestemd op uw specifieke wensen. Schildersbedrijf Klaverblad is uw betrouwbare partner voor al uw schilderwerk.

VCA gecertificeerd

VCA-gecertificeerd schilder VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer.

AF erkend schilder

AF-erkend schilder De AF-erkende bedrijven werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF Erkenningsregeling.

Recent werk

kerk SaaksumRestauratie kerk Saaksum

verzetstrijderslaanSchilderwerk Verzetstrijderslaan