Vakschilder Groningen

Het uiterlijk van uw huis of bedrijf of een ieder ander pand dat u toebehoort, zegt vaak veel over wie u bent als persoon of als bedrijf. Het geeft een bepaalde uitstraling, iets wat veel mensen belangrijk vinden. Helaas is fraai schilderwerk niet voor eeuwig, maar gelukkig zijn er genoeg vakschilders die perfecte kwaliteit leveren. Als u in de omgeving van Groningen opzoek bent naar een vakschilder en de beste kwaliteit dan komt u uit bij ons: Schildersbedrijf Klaverblad.

Vakschilder Groningen met 30 jaar ervaring

Schildersbedrijf Klaverblad is een bedrijf dat inmiddels dertig jaar aan ervaring heeft opgebouwd. Die ervaring bestaat niet alleen aan het schilderen van gebouwen aan de buitenkant, maar ook de binnenkant, glaswerk en zelfs behangen behoort tot onze expertise. Ook kunt u bij ons terecht voor de restauratie van houtwerk of het schilderen, behangen, of glaswerk van complete bedrijven. We kunnen bij Klaverblad voor u een heel plan maken van wat er precies moet gebeuren. We zijn via de mail te bereiken op dit adres: info@schildersbedrijfklaverblad.nl.

Aardbevingschade

Een aardbeving is nooit leuk en komt helaas in Groningen vaak voor. Zo’n aardbeving kan schade toebrengen aan een huis en dat moet opgelost worden. Onlangs hebben drie werknemers van Klaverblad hier een cursus voor gevolgd en kunnen u nu op een gepaste en professionele manier helpen met de schade aan uw huis. Die training is niet alleen gebaseerd op schadeherstel maar ook communicatie. Zij kunnen u dus ook op een goede manier uitleggen wat er moet gebeuren om uw huis weer helemaal veilig te maken. Om meer te weten te komen over schadeherstel na een aardbeving of iets anders op het gebied van onze expertises, neem dan gerust telefonisch contact met ons via dit telefoonnummer: 050-5735135. We zijn ook mobiele te bereiken op: 06-54248020.

 

VCA gecertificeerd

VCA-gecertificeerd schilder VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer.

AF erkend schilder

AF-erkend schilder De AF-erkende bedrijven werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF Erkenningsregeling.

Recent werk

kerk SaaksumRestauratie kerk Saaksum

verzetstrijderslaanSchilderwerk Verzetstrijderslaan