Schilderwerk binnen

Binnenschilderwerk is vaak een verfraaiing van uw interieur. Dit gaat om wanden, ramen, kozijnen en deuren in uw woning. Het dient ook om bescherming van uw hout- en muurwerk. Mooi schilderwerk geeft iets extra’s aan tot het interieur van uw huis! Voor wandafwerkingen kunt u kiezen uit diverse behandelingen. Voorbeeld hiervan is:

 • fotobehang

  fotobehang
   
 • glasvlies- en scan


  Met deze kwalitatief hoogwaardige collecties in behang, vinyl, glasweefsel en vlies richten wij ons op de totale breedte van de professionele wandbekledingsmarkt. Onderscheidend door een ruim en divers assortiment, leverbaar voor praktisch elke toepassing. Onze leverancier heeft een uitgebreide collectie en is te vinden op: http://www.intervos.nl/
  Een kleurrijke sortering in kwalitatief hoogwaardig vliesbehang. De vele actuele dessins, van vlak tot robuust reliëf, geven u een ruime keuzemogelijkheid in kleur en structuur. Alle in deze collectie opgenomen dessins zijn van professionele kwaliteit.

  glasvlies

 • latex

  Duurzaamheid is belangrijker dat ooit en wordt de komende jaren steeds belangrijker daarom kiest Schildersbedrijf Klaverblad er voor om hoogwaardige produkten te gebruiken die een minimale milieu-impact hebben. Er wordt gewerkt met produkten van o.a. onderstaande leveranciers.

  latex


   
 • houtimitatie

  Voor decoratieve wandafwerking kunt u ook bij Schildersbedrijf Klaverblad terecht.
  Deuren, wanden en panelen krijgen een hele andere uitstraling met hout of marmerimitatie.

  hout en marmer

Naast bovenstaande technieken kunnen wij ook kleuradviezen verzorgen.

Kleuren bepalen de sfeer

Kleuren wekken emoties op. Waar de één geborgenheid of veiligheid in een kleur zoekt, zoekt de ander een kleur die vrolijkheid brengt. Onze schilders helpen u graag met een passend kleurenadvies.

Wij voeren uw schilderwerk snel en professioneel uit. Dit levert een mooi eindresultaat op en u beleeft er langer plezier aan. Nog een groot voordeel: u hoeft er zelf geen tijd en energie in te steken!

VCA gecertificeerd

VCA-gecertificeerd schilder VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, maar het is veel meer.

AF erkend schilder

AF-erkend schilder De AF-erkende bedrijven werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF Erkenningsregeling.

Recent werk

kerk SaaksumRestauratie kerk Saaksum

verzetstrijderslaanSchilderwerk Verzetstrijderslaan